Kennismaken met onze school? Ga op snuffelstage!

Inschrijven voor de snuffelstage is niet meer mogelijk.
We zien je graag volgend jaar terug.


Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen kennis komen maken met Gymnasium Bernrode! Op woensdag 15 februari en woensdag 1 maart organiseren we snuffelstages. Tijdens een snuffelstage volgen scholieren vier verschillende lessen. Het programma wisselt, maar Latijn zit er sowieso bij! Benieuwd hoe zo’n snuffelstage gaat? Lot Vrijman deed mee. Zij vertelt hoe dit was en waarom zij koos voor Bernrode. 

Fijne kleine school

Door de snuffelstage kon Lot ook voelen hoe groot de school nu echt is. Of in het geval van Bernrode, hoe klein. ‘Ik vond het al meteen heel fijn dat de school niet zo groot is. Dat gaf voor mij de doorslag om voor Bernrode te kiezen.’ Inmiddels zit Lot in klas 2C. Ze is nog altijd blij met haar schoolkeuze. ‘Bernrode is echt een fijne, kleine school. Ik heb veel vrienden gemaakt en krijg les van lieve docenten. Iedereen is betrokken met elkaar.’ 

Programma

Je volgt tijdens de snuffelstages 4 verschillende lessen van elk ongeveer 20 minuten. Je mag meedoen aan allebei de snuffelstages. Het programma van de beide weken wisselt, behalve het vak Latijn, deze wordt beide weken gegeven. De snuffelstages worden gegeven op 2 woensdagmiddagen:

  • Snuffelstage 1 is op woensdagmiddag 15 februari 2023 van 15.00 – 17.00 uur
  • Snuffelstage 2 is op woensdagmiddag 1 maart 2023 van 15.00 – 17.00 uur

AANMELDFORMULIER SNUFFELSTAGE

Het aanmeldformulier snuffelstage is hier te vinden.