Kennismaking
Voor leerlingen die zich aanmelden op onze school organiseren wij nog voor de grote vakantie altijd een kennismakingsmiddag.
Daar zie je je nieuwe klasgenoten, maak je kennis met enkele van je toekomstige leraren en wordt alvast wat verteld over volgend jaar.  Dan maken de nieuwe leerlingen met elkaar kennis. Voor de ouders is er die avond een ouderavond.

Je eerste lesweek zal ook in het teken staan van elkaar leren kennen. Je krijgt van je nieuwe mentor natuurlijk veel informatie over hoe alles op Bernrode werkt. Maar het belangrijkste doel van deze week is: je klas leren kenen en nieuwe vrienden maken. Daarom beginnen we die week jaarlijks met gezellige activiteiten, geeft je mentor je die week (en de weken erna) heel veel informatie over Bernrode en sluiten we de week af met een spannende survival.

Ook na de survival gaan we er niet van uit, dat je meteen alles weet. Je hebt het hele jaar door één keer in de week een mentoruur (in het begin van het jaar zelfs twee uur). Je mentor vertelt je daarin van alles over Bernrode en hoe het hier gaat. Ook besteden we in die uren heel veel tijd aan studeren, huiswerk maken en plannen. 
Gymnasium Bernrode | Abdijstraat 36 | 5473 AG Heeswijk-Dinther | Tel: 0413 - 291342 | Fax: 0413 - 294093 | E-mail: administratie@bernrode.nl