U bent hier:   Home
  |  Mijn Bernrode

Article Details

Voorrondes Olympic Moves Bericht geplaatst op: 16-4-2018

Nog twee teams naar Papendal op vrijdag 8 juni!

Op woensdag 11 april speelden zowel het meisjes- als het jongens softbal team hun regionale voorrondes om uit te maken wie zijn/haar school mocht vertegenwoordigen in Papendal. De meiden moest al vroeg aan de bak, maar konden helaas de achterstand niet ombuigen en verloren 5-3 van het Commanderij College. Het Commanderij College had hun eerste wedstrijd al gewonnen van het Zwijssen, en deze wisten wij ook te winnen, maar helaas... 1 overwinning was niet genoeg om ons te plaatsen voor Papendal. Maar zilver is ook een mooie verdienste!


Het jongensteam moest in de middag aan de bak en wist al haar poule wedstrijden te winnen. De derde poule wedstrijd was misschien wel de spannendste, tegen jawel, het Commanderij College... Hier hadden de jongens wat recht te zetten t.o.v. de meiden. Deze poule wedstrijd werd nipt, maar overduidelijk, gewonnen met 13-12. De 'finale' tegen het d'Oultremont College uit Drunen werd met 5-0 gewonnen. Hiermee plaatsten zij zich voor de finale ronde in Arnhem.


Het dansteam is op vrijdag 13 april nummer 1 geworden tijdens de regionale voorrondes van Streetdance, dat werd georganiseerd door het Maurick College, Vught. Een spannende poule fase met kwaliteiten in elk team. Uiteindelijk werd opeen half punt de tegenstander verslagen en wisten wij ons als nummer 1 van de voorrondes te plaatsen voor vrijdag 8 juni; Papendal.


Al met al eensuccesvolle editie voor Gymnasium Bernrode, want wij zijn straks met 37 leerlingen vertegenwoordigd in Papendal. Op naar meer sportievesuccessen!!


Sectie LO


Terug