Thema avond: MOTIVATIE

Thema-avond voor ouders/verzorgers en docenten van Gymnasium Bernrode

Dinsdag 9 mei 2017, aanvang 20 uur  (inloop vanaf 19.30 uur)


Meld je hier aan!


Iedereen heeft vroeg of laat wel eens een dip in zijn of haar motivatie, zo ook onze kinderen. Als ouder wil je je kind dan ondersteunen en motiveren, maar hoe doe je dat? De Ouderraad organiseert een thema-avond voor de ouders met als thema “Motivatie”. Op deze avond krijgt u handvatten om met uw kind in gesprek te blijven.


Esther Hijman en Marleen de Wit hebben veel ervaring op gebied van coaching, omgaan met pubers, en motiverende gespreksvoering. Zij verzorgen een interactieve presentatie waarin zij met name heel praktisch ingaan op het aanleren van vaardigheden en maken hierbij gebruik van voorbeelden uit hun jarenlange praktijkervaring. Communiceren met pubers is hun expertise! Voor meer informatie klik hier.


Mobiele telefoons hoeven dit keer niet uitgezet te worden, het is zelfs handig als u uw telefoon bij zich heeft en al voor de bijeenkomst de app Kahoot! heeft geïnstalleerd.  Mocht u hier niet uitkomen, dan kunnen wij u hier voor aanvang van de presentatie nog even bij helpen. Zorg er dan voor om ruim op tijd aanwezig te zijn. Ook zonder deze app kunt u de presentatie bijwonen.


De bijeenkomst zal worden gehouden op dinsdag 9 mei, in de aula van Gymnasium Bernrode. U kunt binnenlopen vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom op deze avond. U kunt zich aanmelden via e-mail adres ouderraad@bernrode.nl.  Vermeld dan even in welke klas uw kind(eren)zit(ten).


Met vriendelijke groet,

Jeroen van Puijenbroek

Voorzitter Ouderraad Gymnasium Bernrode

 

Meld nu aan!

 

Het programma

19.30 uur   Ontvangst met thee en koffie

20.00 uur   Aanvang presentatie

21.00 uur   Pauze met een drankje

22.00 uur   Afsluiting


Gymnasium Bernrode | Abdijstraat 36 | 5473 AG Heeswijk-Dinther | Tel: 0413 - 291342 | Fax: 0413 - 294093 | E-mail: administratie@bernrode.nl