Project Delphi

Inschrijven is weer mogelijk.

Verschillende basisscholen uit de regio willen hun groep 8 leerlingen meer uitdaging bieden. De plusklassen en extra lessen volgen ze al, maar zo rond januari is de koek dan toch echt wel op voor deze leerlingen. Het gevolg is dat kinderen hun motivatie voor school verliezen en het gevoel hebben hun tijd maar te moeten uitzitten. Om dat te voorkomen, biedt Gymnasium Bernrode project Delphi aan!

Project Delphi is onderdeel van ons BPS programma. BPS biedt versnelling en verdieping voor (hoog)begaafde kinderen. Bekijk hier ons extra onderwijsprogramma.

Meer informatie en aanmelden

Inschrijven is weer mogelijk.

De inschrijvingen voor volgend schooljaar (2023-2024) zullen starten in februari. Ouders of leerkrachten kunnen hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar  projectdelphi@bernrode.nl (tussen 1 februari en 30 april). Het is belangrijk om in te schrijven vóór de deadline van 1 mei. Er is slechts plaats voor 20 leerlingen om deel te nemen aan Project Delphi. Als er meer dan 20 aanmeldingen zijn, wordt er geloot onder de aanmeldingen. Hierdoor krijgt iedereen een gelijke kans. De selectie zal uiterlijk 15 mei gedeeld worden met iedereen die zich heeft aangemeld. Na de loting vinden er kennismakingsgesprekken plaats.