Ouderavond Welbevinden

Ouderavond Welbevinden

Dinsdagavond 1 november heeft in het kader van de Week van het Welbevinden een ouderavond plaatsgevonden. In drie rondes zijn belangstellenden over dit onderwerp geïnformeerd door GGD Hart voor Brabant, GGZ Oost-Brabant en door de school. Kim van Ettenkoven (GGZ) sprak over somberheid bij jongeren, Evelien Specken en Giulieta Nalbandyan (GGD) spraken over alle aspecten van positieve gezondheid.
Teamleider Steven Geurts en ondersteuningscoördinator Janine van Oss deelden informatie over wat we op Bernrode zien en hoe we de ondersteuning op school hebben ingericht. Het doel van deze avond was om het gesprek over welbevinden te normaliseren en laten zien dat het heel normaal is om hulp te vragen en te krijgen.

De presentaties zijn via het ouderportaal op de website terug te zien. Daar zijn ook de routekaart naar ondersteuning binnen school en het gespreksinstrument ‘mijn positieve gezondheid’ te vinden. Via deze weg willen we alle geïnteresseerde ouders en de gastsprekers hartelijk danken voor hun betrokkenheid.

 

Media
  • welbevinden