Schoolwiki

Alle schoolinfo op één plek! Overal en op elk apparaat.

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen.  Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat. 

Schoolgids

Download onze Schoolgids 2024-2025!

9.05.2 Hermes inschrijven

INSCHRIJVEN

 

Inschrijven gaat ook dit jaar digitaal. Deze inschrijving is nodig om je aanmelding voor de cursus van jouw voorkeur te verwerken. Wel is het noodzakelijk de akkoordverklaring op papier te laten ondertekenen door je ouders/verzorgers en door je mentor. Dit moet je vóór je aanmelding doen: Aan het eind van het aanmeldformulier wordt gevraagd om de akkoordverklaring te uploaden. Een lege akkoordverklaring kun je hieronder downloaden: 

Download hier de akkoordverklaring.

Schrijf je hier digitaal in! https://forms.office.com/e/2kuXxcrni4
Let op: Hiervoor moet je inloggen op je leerlingmail-account!  (Niet Magister).

 

Belangrijke info voor leerlingen:

  • Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus door te kunnen laten gaan wordt per mail de benodigde informatie toegestuurd. Deze mail ontvang je van de Hermescoördinatoren.
  • Mocht het zo zijn dat het lesuur van een cursus nog niet bekend is en mocht bij aanvang blijken dat het toch niet in jouw rooster past, kun je je kosteloos uitschrijven. Dit doe je via het afmeldformulier.

Voorwaarden:

  • Voorwaarde voor deelname aan een Hermes-activiteit die in lestijd valt, is dat leerling, ouders en mentor gezamenlijk achter deelname aan de Hermescursus staan.

Belangrijke info voor ouders:

  • Deelname aan een cursus kost € 50,00 per semester. Deelname aan een jaarcursus kost €100,00. Deze kosten worden aan het begin van de cursus via WIS Collect in rekening gebracht.
  • Ouders voor wie de kosten van deelname aan het Hermesprogramma een probleem zouden vormen,  kunnen via de rector een beroep doen op het Hermesfonds. Hiervoor kunt u mailen naar hre@bernrode.nl.

Wensen voor een cursus/masterclass?

Maak je wensen kenbaar wanneer je in het basisaanbod niet iets kunt vinden wat je aanspreekt! Een cursus rondom Digitale Beeldbewerking, Schrijven/Poëzie bijvoorbeeld?

Laat ons weten wat je bezighoudt en waarin je extra lessen zou willen volgen. Wij gaan ons best doen een docent te vinden en maken er bij voldoende deelnemers een Hermescursus van.

Expertise van ouders:

Ziet u mogelijkheden en heeft u zin en tijd om een masterclass of cursus aan te bieden? Welkom en neem met een van ons beiden contact op!

Coördinatoren Hermes:   Therèse van Rossum en Nick van Lith 
hermes@bernrode.nl

 

Bekijk hier het aanbod op de Hermes pagina.