Leerlingen van Bernrode in drie categorieën de winnaar!

Kunstrally CrOss 2018

Leerlingen van Bernrode in drie categorieën de winnaar

Maandag 26 november vond in theater de Lievekamp in Oss de finale van de Kunstrally CrOss plaats. Muzelinck Oss organiseert deze wedstrijd voor middelbare scholieren. Jongeren strijden om de eerste plaats binnen de disciplines muziek, dans, beeldende kunst, drama en literatuur.

Bernrode was sterk vertegenwoordigd in deze finale. Door maar liefst 33 leerlingen van Bernrode werd er met leerlingen van het Hooghuis Lyceum uit Oss gestreden om een eerste plaats in de verschillende disciplines.

In het muziekcafé werd de avond geopend door onze eigen band SpeakEasy met het nummer ‘Just got paid’ van ZZ Top. Daarna lieten diverse leerlingen zich op het podium van hun beste kant zien en horen. Tanne en Maud zongen Read all about it van Emeli Sande. Het liedje Happier van Ed Sheeran werd vertolkt door Lisanne en Lise.

In de foyer was beeldend werk te zien van leerlingen uit zowel de onder- als bovenbouw. Er waren films van Amy, van Eva, Fleur en Janne, en van Imme, Floor en Wietske. Het profielwerkstuk van Tessa was te zien. Beeldend werk was er van Didi, Femke, Veere, Hélène, Lieke, Nandi, Saar, Sabina en Sam.

In de Rabozaal werd er gedanst door Roosmarijn, Pien, Renzo, Maartje en Nynke. Mirre was met literatuur op het toneel. Gemusiceerd werd er door Chloé op de cello en Estée op de marimba.

De avond werd afgesloten door meneer Manders en meneer Peters. Ze zongen over het publiek in het liedje ‘lelijke mensen’ en namen zichzelf op de hak in het liedje ‘leraren’.

Uiteindelijk werd in drie disciplines de eerste prijs mee naar Bernrode genomen.

De eerste prijs in de categorie beeldend onderbouw werd behaald door Lieke van Puijenbroek.De beste dansers waren Renzo Pepers, Maartje Molenaar en Nynke Boersma.


Bij muziek bovenbouw werd de eerste prijs in de wacht gesleept door Diégo van Driel, Menzo van Kessel, Ted Steenbergen, Tim van der Wal en Tren Peters, samen de band SpeakEasy.

Een speciaal woord van dank nog aan mevrouw Bell, mevrouw van der Steen en meneer Broecks voor hun bijdrage als lid van de jury.

Bekijk via deze link: https://www.muzelinck.nl/fotoalbums/kunstrally-cross-finale-2018/ nog meer foto's en filmpjes.

 

Media
  • CrOssrallysmall
  • crosralnews